onsdag 26 maj 2010

genial ide

Nu vet jag vad jag ska ha för tatuering !Har länge gått och tänkt på motiv till tatuering , har inga tattos ännu.

Otatuerad 50 årig man,min kropp är som ett oskrivet blad.

Men det är ganska dyrt! och så är det svårt att byta om man skulle ångra sig .
Vad sägs om något av det här förslagen ,,,, eller till och med båda ?Om man kunde få sponsor pengar från ett företag så kan man kanske kosta på sig en färg tatuering till och med, på armen eller bröstet.

Kvinna tatuerade in reklam i pannan
Publicerad: 1 juli 2005, 09.09. Senast ändrad: 12 oktober 2007, 03.30 SvD

En amerikansk kvinna har sålt reklamplats på sig själv. För 10 000 dollar lät hon tatuera in Goldenpalace.com i pannan. Reklam finns överallt. Tv, tidningar, kläder och nu också på människor. En amerikansk kvinna erbjöd på auktionssajten eBay att tatuera in reklam i pannan till högstbjudande, skriver amerikanska medier.

Efter en hård budgivning blev det internetcasino-företaget Goldenpalace.com som tog hem segern. Priset för en livslång reklamplats? 10 000 dollar (knappt 80 000 kronor). Kvinnan säger sig göra det för att hennes son ska få chans att få en bra utbildning.
- Jag vill verkligen göra det här. För andra kanske det verkar dumt. För mig är 10 000 dollar som en miljon. Jag lever bara en gång och jag gör det för min son. Det är en liten uppoffring för att skapa en bättra framtid för min son, sade Karolyne Smith.


Den tatuerare som fick uppdraget försökte i sju timmar övertala Smith att inte tatuera sig, men hon var envis. Till slut tatuerade han Smiths panna, men såg till att tatueringen var så nära hårlinjen som möjligt, så att hon kan dölja tatueringen med en lugg eller en hatt.
Goldenpalace.coms vd tycker inte att det är konstigt att köpa annonsplats på en människas panna.
- Jag tror att den här typen av annonseringen kommer att bli allt mer populär. Det är det perfekta sättet att stå ut bland all reklam, sade Richard Rowe och tillade att företaget skänkt ytterligare 5 000 dollar till Smith eftersom man blev rörd av hennes historia att ge sin son en bra utbildning.

Och nu Är det Min Tur ....

1 kommentar:

  1. God tanke men det kommer blir den dyraste investering hon någonsin har gjort.

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.