lördag 22 januari 2011

Bäst man vänjer sig

Både i går och i kväll  är Melissa vår 15 åriga dotter borta på annat,
Nette och jag är själva i helgen så skönt , JIPPY, FRIA, PARTY ,,, men efter några timmar börjar det kännas tomt,
Man undrar hur hon har det, Vad tyst det är hemma ! Det här var inget kul.

Jag  börjar tänka på det här med att ha delad vårdnad, Allt för många av mina vänner lever i splittrade familje förhållanden, Att barnen åker till mamma/pappa  varannan helg,
det kan inte vara lätt att känna denna saknad när plötsligt ens hem blir tomt och tyst när det packas och hon ska iväg ,Tomheten som blir kvar.  en kvarglömd favorit tröja.

Visst förstår jag att det kan vara den ende lösningen för många trasiga förhållanden , inte minst är det lugnare för barnen.
Men det är inte lätt  denna saknad.     
I morgon kommer hon hem igen slår i dörrarna,spelar hög musik,och stökar till det igen SKÖNT.

3 kommentarer:

  1. Jag känner alltför väl igen detta Mats. Jag trodde att jag skulle vänja mig vid detta, eftersom jag har 5 barn, men det har blivit lite tvärt om faktiskt. Jag tycker det blir värre för varje barn som inte finns här hemma, ännu har jag ju 2 flickor som bor här, och som du säger så är det fasansfullt tyst när dom inte är här.

    SvaraRadera
  2. Hallå ! Det är många barn som inte gillar att vara hos den ena eller andra. Jag vet en tjej här i byn som är 13 14 år och däe fadern har haft delad vårdnad. Han dricker mer sprit än vatten. Ha en fin dag nu !

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.