torsdag 13 januari 2011

En kommentar

Skrev en blogg i början på det nya året om en händelse ombord en buss  i Umeå
Det var en Flicka på 15 år  som fyrade av en raket i bussen.Ungdomar smällde av raketer inne i buss


Publicerat: lördag 08 januari kl 00:18, Nyheter P4 Västerbotten

Polis fick på fredagskvällen rycka ut till Nydalavägen i Umeå sedan en ung flicka fyrat av fyrverkerier inne i en buss. Busschauffören blev dessutom misshandlad av flickans kamrat när han ingrep.
– När busschauffören stannade erkände tjejen att det var hon som smällt av fyrverkerierna, och då gav en av killarna på sig chauffören, säger Kenneth Johansson, vakthavande befäl vid polisen i Västerbotten.En flicka fyrade av raketer på en lokalbuss i Umeå.

Sedan misshandlade och hotade hon och tre kompisar chauffören innan ungdomarna togs om hand av polisen.
Ett 20-tal passagerare fanns ombord när barnen fyrat av raketer och många förlorade tillfälligt hörseln efter smällarna.

Polisen identifierade tre till fyra ungdomar i 15-årsåldern och körde hem dem till deras föräldrar som underrättades om händelsen. Ungdomarna misstänks nu för allmänfarlig vårdslöshet, misshandel och ofredande. I lokalbussen åkte cirka 20 personer vid tillfället fruktansvärt oansvarigt, har dom inte nyss ändrat lagen för fyrverkerier ? ska inte föräldrarna hållas ansvariga ?

Jag önskar föräldrar kunde bli ansvariga , En buss som färdas i högfart,vinterväg,ca 20 människor ombord, nära på mordförsök,Tänk om något allvarligt hade hänt !
när föraren tillslut får stopp på sin buss blir han desutom misshandlad!

Tänk själv att vara med på den turen.Det är hon ...som skulle ha smisk inte busschaffören ! klicka här för att komma till artikeln

Efter mitt inlägg fick jag en kommentar till  mitt blogginlägg:
Anonym sa...asså vafaaannnn, buss chaffören va jätte otrevlig. jag råka skjuta iväg en raket buss chaffören kom fram till killen och börja skaka om han sen sa ja att de va jag och då kom han jätte nära mig och peka mig i ansiktet och sa håll käften sen sa han till killen att han skulle gå ut när han väl ställde sig upp börja han dra i han jätte mycket o putta ner han för trappan i bussen o då gick jag emellan o så till dom att sluta men han putta bort mig sen sparka han min kompis i magen och när han satte sig ner för att han hade ont tog han fram sin mobil och sa att han skulle ta en bild. och då gömde han sig o då drog buss chaffören upp han igen och börja putta runt snacka fan inte skit om ni inte vet sanningen!!! han o så hedde han sönder hans jacka och slog han på kind benet så
ti jan 11, 01:17:00 fm 2011


Svar till anonym
Det är kul att du hörde av dig och berättade din version. Tack för din kommentar ,
Var snäll att sluta med att skjuta raketer på bussen bara. så blir det nog bra.

3 kommentarer:

 1. det är ju bra att du fick kommentaren, men ursäkten är lam. en raket kan inte skjutas iväg av misstag om dom inte av MISSTAG tände tändaren, av MISSTAG förde tändaren till raketen och av MISSTAG käftade med en säkerligen chockad chaufför. man kan inte bortförklara allt.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med ovanstående, däremot tycker jag att busschauffören agerade olämpligt, chockad eller ej.
  /June på www.junebacken.se

  SvaraRadera
 3. Hmm hur råkar man skjuta av en raket i en buss??

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.