lördag 8 januari 2011

Raketer på buss vid Nydalavägen i Umeå

Ungdomar smällde av raketer inne i buss


Publicerat: lördag 08 januari kl 00:18, Nyheter P4 Västerbotten

Polis fick på fredagskvällen rycka ut till Nydalavägen i Umeå sedan en ung flicka fyrat av fyrverkerier inne i en buss. Busschauffören blev dessutom misshandlad av flickans kamrat när han ingrep.
– När busschauffören stannade erkände tjejen att det var hon som smällt av fyrverkerierna, och då gav en av killarna på sig chauffören, säger Kenneth Johansson, vakthavande befäl vid polisen i Västerbotten.En flicka fyrade av raketer på en lokalbuss i Umeå.

Sedan misshandlade och hotade hon och tre kompisar chauffören innan ungdomarna togs om hand av polisen.
Ett 20-tal passagerare fanns ombord när barnen fyrat av raketer och många förlorade tillfälligt hörseln efter smällarna.
Mannen ska enligt uppgift ha fått motta flera slag av "ungdomarna"

Polisen identifierade tre till fyra ungdomar i 15-årsåldern och körde hem dem till deras föräldrar som underrättades om händelsen. Ungdomarna misstänks nu för allmänfarlig vårdslöshet, misshandel och ofredande. I lokalbussen åkte cirka 20 personer vid tillfället fruktansvärt oansvarigt, har dom inte nyss ändrat lagen för fyrverkerier?
önskar föräldrar kunde bli ansvariga , En buss som färdas i högfart,vinterväg,ca 20 människor ombord, nära på mordförsök,Tänk om något allvarligt hade hänt !

När föraren tillslut får stopp på sin buss blir han desutom misshandlad!
tänk själv att vara med på den turen.Det är hon ...som skulle ha smisk inte busschaffören !  klicka här för att komma till artikeln

Detta är kommentaren jag fick i  min blogg  av en av dom inblandade på bussen
Anonym sa...
asså vafaaannnn, buss chaffören va jätte otrevlig. jag råka skjuta iväg en raket buss chaffören kom fram till killen och börja skaka om han sen sa ja att de va jag och då kom han jätte nära mig och peka mig i ansiktet och sa håll käften sen sa han till killen att han skulle gå ut när han väl ställde sig upp börja han dra i han jätte mycket o putta ner han för trappan i bussen o då gick jag emellan o så till dom att sluta men han putta bort mig sen sparka han min kompis i magen och när han satte sig ner för att han hade ont tog han fram sin mobil och sa att han skulle ta en bild. och då gömde han sig o då drog buss chaffören upp han igen och börja putta runt han o så hedde han sönder hans jacka och slog han på kind benet så snacka fan inte skit om ni inte vet sanningen!!!

.

5 kommentarer:

 1. Hoppas det blir SVIDANDE straff !!!!!!! Ha en fin dag nu !

  SvaraRadera
 2. asså vafaaannnn, buss chaffören va jätte otrevlig. jag råka skjuta iväg en raket buss chaffören kom fram till killen och börja skaka om han sen sa ja att de va jag och då kom han jätte nära mig och peka mig i ansiktet och sa håll käften sen sa han till killen att han skulle gå ut när han väl ställde sig upp börja han dra i han jätte mycket o putta ner han för trappan i bussen o då gick jag emellan o så till dom att sluta men han putta bort mig sen sparka han min kompis i magen och när han satte sig ner för att han hade ont tog han fram sin mobil och sa att han skulle ta en bild. och då gömde han sig o då drog buss chaffören upp han igen och börja putta runt han o så hedde han sönder hans jacka och slog han på kind benet så snacka fan inte skit om ni inte vet sanningen!!!

  SvaraRadera
 3. Ja, vad säger man....?
  Tror ju knappast busschauffören hade hettat sönder om ingen hade avfyrat en raket inne i bussen förstås...
  "Råkade" fyra av en raket. - Jag trodde man var tvungen att tända eld på en stubin för att det skulle hända? - Men de kanske satt och grillade korv i något säte... ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar , alltid bra att höra bägge versionerna,
  Var snäll att sluta med att skjuta raketer på bussen bara.

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.