söndag 13 februari 2011

Söndags morgon i Månkarbo

Vaknar som vanligt av att en jakt hund i hundgård! står och skäller!,hela tiden! ,i timmar ! Jag bor i Månkarbo Visserligen är det rena Landet men vi bor i en lägenhet mitt  i samhället.

Månkarbo är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. här bor det ca 670 invånare. här brukar vi äta på Sibylla ibland, Orten ligger ca. 12 km söder om Tierp  Månkarbo, som ligger vid länsväg 600, ett par kilometer väster om motorvägen E4,  Genomfartstrafiken upphörde den 17 oktober 2007, då den nya motorvägen invigdes.Jag sätter kuddden över huvudet och försöker somna om ,det är söndag och jag vill ligga och dra mig.
Ägaren till hunden har fått oräkneliga klagomål och anmälningar men det hjälper inte, hunden står där likt förbannat och skäller i timmar,                                     Fruktvillvägen i   Månkarbo

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att det låter som hunden som bor mittemot Sibylla , och det är inte en jakthund som sitter i hundgård , det är blandras som sitter bunden utanför trappen och som skäller alla tider på dygnet ! Det är synd om fel hund ska få skäll för nåt den inte har gjort .

  SvaraRadera
 2. stackars hund, var är ägaren ? sitter han inne och myser ? hör han inget när resten av samhället lider.
  ok mitt fel det var ingen jakt hund denna gång.
  fel hund fick skäll.

  SvaraRadera
 3. Har också hört det där dom ggr jag är på besök i Månkarbo. Lider med hunden..

  SvaraRadera
 4. Här är en adress som kan vara bra att ha om man tror hunden inte behandlas väl.
  http://www.djurskyddet.se/uppsala

  SvaraRadera
 5. Bra Tack för det

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.