torsdag 11 augusti 2011

Nu är vi igång

Veckan är snart slut och jag har börjat jobba, skolan är i full gång,,, just nu med bara vuxna
men nästa vecka kommer barnen .Det blir kul.
Jag cyklar hem och träffar förväntans fulla barn utanför ICA som vinkar


-HEJ Matts vi ses nästa vecka !
Snart kommer vi .

Jag tänker att så har jag aldrig känt själv inför en skolstart när jag var liten, och blir glad över vår skola i Månkarbo


5 kommentarer:

  1. Jag tyckte alltid det skulle bli väldigt kul att börja skolan efter sommarlovet efter som jag aldrig va hemma och träffade mina vänner i Malmö ...utan vi var på landet i stugan!
    Så det var verkligen Jippi!

    SvaraRadera
  2. Jag längtade alltid tillbaka till skolan som barn. Vi har alldeles för långt sommarlov!

    SvaraRadera
  3. I slutet av sommarlovet var det alltid kul att få komma tillbaka till skolan, härligt att få se alla sina kompisasr igen och berätta om vad man har gjort under sommaren ;) Fotografen är jag det :) Ha en fin Lördag!

    SvaraRadera
  4. Tror faktiskt de flesta barnen tycker det är kul o få återvända till vardagen med kompisar o sånt, sen finns de som inte vill tillbaka vill sända dem en liten tanke o hopaps att höstterminen blir bättre för alla de som var mobbade på vårterminen, skolan är inte bara guld o gröna skogar glöm inte bort de som har svårt, jobbigt med skola, sig själva o andra som hoppar på dem

    SvaraRadera
  5. Du kände nog inte så för att det inte fanns någon "Matts" eller någon annan riktigt bra vuxen i din skola överhuvudtaget skulle jag kunna tänka mig.
    Tur att de har dig i Månkarbo! :)

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.