söndag 20 maj 2012

Kanske något att sätta tänderna i ?

 Läser ett reklam/tävlings inlägg från Fnulans Blogg 
. http://www.bloggfamiljen.se/fnulan/?p=11533        
  Hon skriver om ett Tandbleknings/spa Ystad saltsjöbad och hur mysigt det är att få bli ompysslad och maserad medan man bleker tänderna  http://www.ysb.se/ Fnulan säger Citat"Hela processen tog cirka två timmar och man låg bekvämt på en varm bädd! Och jag tog något som hette Nano Seal som gör att man kan äta och dricka ALLT direkt efteråt"Slut Citat

Att gå på tandbleknings /spa är väl få förunnat,men man blir sugen. undrar genast vad kostar kallaset ?
Det står ingen stans ,det tycker jag att man vill veta, som att priserna redan i skyltfönstret ska synas.
men tror att jag får nog lägga pengarna på annat.
Men detta resekitt vore latjolajban att sätta "tänderna i " TÄVLING

Mitt Tandläkarminne
När jag var 9 år skulle jag för första gången gå till tandläkaren själv,skulle laga ett hål och fick en morgon tidoch sedan skulle jag gå direkt till  skolan..jag  gick in och satte mig i väntrummet och var lite nervös.men dom skulle ropa upp  mitt namn och det var ingen fara.
men ingen ropade mitt  namn., människor kom och gick.varje gång tandsköterskan öppnade dörren för att ropa upp nästa  namn så tänkte jag ;Nu är det min tur.
men inte,,,timmarna gick.
Nu var inte jag så rådig som 9 åring att jag gick fram och frågade , rädd och blyg och hade ingen aning vad jag skulle göra, så satt jag snällt på  min stol, vågade inte ens gå på toaletten  , kunde missa min tur då !
Konstigt att Sköterskerna inte reagera på ett ensamt barn i väntrummet kan man undra.
När dom skulle stänga för kvällen då kom tandläkaren ut och frågade vad jag satt här för.då kunde jag berätta att jag väntade att någon skulle ropa upp mitt namn.Tandläkaren går in och skäller ut sköterskan som inte reagerade och jag får gå hem.
Nu hoppas jag att mitt namn ska komma upp i denna tävling.

Ett hemblekningskit Inklusive tandkrämer och munskölj och eltandborste! du hittar tävlingen på http://www.bloggfamiljen.se/fnulan/     http://www.brilliantsmile.se/

1 kommentar:

  1. MASSA LYCKA TILL!!
    Tyvärr inte jag som väljer värdig vinnare, men jag håller tummarna!!!
    Kram

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.