söndag 19 augusti 2012

Vem vill vara naken på facebook

Läste i Expressen  om en tjej som vart avstängd från facebook för hon lade upp en nakenbild på sig
 http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/var-radsla-for-nakna-kvinnor 

I  en krönika skriver  Sakine Madonn

Sakine Madon ( fullt påklädd)

Citat/
Förra helgen var jag på en trevlig fest där det grillades, badades och bastades. Dagen efter lade en festdeltagare upp ett foto på sin Facebook-sida. På bilden dyker hon baklänges, utan en tråd på kroppen, från en brygga. Det är en glad sommarbild på en glad kropp; inga särade ben, ingen kom-och-ta-mig-min, inga män som står redo med piskor.
Trots det provocerade bilden, så till den grad att Facebook stängde ner kontot i fråga. Enligt den unga kvinnan fick hon tillbaks sitt konto endast om hon lovade att aldrig posta något anstötligt igen.
Slut citat/

Men vem vill vara naken på Facebook ?
Fanns inte reglerna för naket på Facebook och andra sociala plattformar så skulle det snart urarta och vi skulle få SEXBOOK  .med bara naken bilder och dom vanliga användarna fick söka sig till något annat .
Redan nu svämmar facebook över med Pinup bilder av Tjejer i bikini som åmar sig över någon motorcykel.eller gränslar någon elgitarr.....
Vi behöver lite regler, annars tar galningarna över.

Det behövs bara en blottare på ett bönemöte för att förstöra stämningen den kvällen

Visserligen vart jag nyligen avstängd för att jag vän förfrågade fel person, han/hon tryckte på  knappen "Anmäl händelsen" som finns på facebook, och jag vart avstängd 6 dagar. där trampade jag över....inte lätt att göra rätt...

http://www.expressen.se/ledare/

http://www.expressen.se/ledare/sakine-madon/var-radsla-for-nakna-kvinnor 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.