fredag 28 september 2012

Engångstelefon

Drömde om att det skulle finnas sådana telefoner och efter jag googla lite hittade jag dessa !
Engångs telefoner ,
Perfekta att ha som "bara ifall"
På skid semester , båt / fisketuren eller i svamskogen
Den finns tyvärr inte överallt ( Amerika ) men snart kanske man kan köpa / låna dom på mackar,turist /hottel receptioner eller butiker.

 
Hop-on tillgänglig för beställningar i Europa och Mellanöstern. Efter två veckor efter introduktionen har de nu fått beställningar på 150 000 telefoner.
 ca 110kr.
Telefonen är en dubbelbandig (900/1800Mhz) telefon.
 
  ser lite trevligare ut fast ligger fortfarande i prisklassen väldigt billigt. Hop1800 är en telefon, du kan alltså ringa med den men inte mycker mer. Det finns inte ens en skärm. Pris $10.
Det finns två varianter, en för 850/1900-bandet och ett för 900/1800-bandet så den passar i alla världsdelar. Batteritiden är för tal runt 4 timmar och i standby 150 timmar.
I USA kan man om man lämnar tillbaka telefonen när man använt färdigt den få en $5 “Go Green”-rabatt som tack för att du tänker på miljön och lämnar den till återvinning.

3 kommentarer:

 1. Hahaha men gud vad smart!!!

  SvaraRadera
 2. Antar att marknaden i Sverige ändå är begränsad, då typ alla har en mobil, vilket ju inte alla i USA har.
  Men o, så bra för turister, som kommer till landet, och vill kunna ringa, utan att betala skjortan och halva brallan, för att kunna ringa "lokalt"!

  SvaraRadera
 3. Kanske kan som tidigare skrivits vara en bra turist sak för lokala samtal men i övrigt kan det nog vara en svår marknad i Sverige iallafall,

  Du får gärna anmäla dig till mitt projekt på min blog :)

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.