söndag 2 september 2012

HJÄLP

Nu har jag nått gränsen till  hur många bilder jag kan lägga upp på min blogg !
Nu kostar det om jag  vill visa bilder till mina inlägg.
Blogger är knuten till Picasa webalbum som är fullt antagligen
Du har överskridit kvoten för bildöverföring. Om du vill ha mer information besöker du denna Blogger-hjälpsida .
Men vad gör jag nu ????

3 kommentarer:

 1. Radera en del från Picasa då...då kanske det funkar! Ofta finns ju gamla bilder sen en tid tillbaka som man inte behöver ha kvar! Jag bloggade i många år på blogger och lade in bilder men jag fick aldrig nåt sånt meddelande..kanske för att jag raderade gamla bilder då och då med långa mellanrum...

  SvaraRadera
 2. Har du kollat på picasa att det stämmer...längst ner på sidan? Hos mig står det:
  Du använder just nu 3 MB (0,35%) av 1024 MB. Hade en vän som fick ett sånt meddelande som du fått...hon hade långt ifrån fyllt sin bildkvot...Så hon öppnade ett nytt konto och då gick det bra.

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt inte en aning... - Men bittans råd verkar bra! Men tänk på att inte radera sådant som är publicerat i bloggen, för dåå blir det bara kryss i bloggen, där bilden borde vara.
  Öppnar du ett nytt Picasa, såå inbillar jag mig att du måste skapa en ny blogg, med samma användarnamn som det på det nya picasa också.
  Men det går ju såklart det också, även om det blir en helt ny blogg då. (men radera för fasen inte din gamla i så fall!!!- Här finns ju så många guldkorn!)
  Du som väl inte jobbar åt Blogvertiser t ex är väl inte beroende av att ha en och samma bloggadress hela tiden egentligen, även om det tar ett tag innan man får samma läsarskara igen i en nu blogg, då många har den gamla adressen sparad, och man rankar bättre i sökningar då man har bloggat länge.... :/

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.