fredag 4 januari 2013

Nya bloggar att läsa

I går frågade jag om tips på nya bloggar och jag fick i alla fall in 4 nya  som jag ska kolla in. vet inte så mycket ännu ,spännande med nya . Gör det ni också

Babbi
Jag är en halvgammal "tant" som kallar mig Babbi på nätet och som bloggar om inget speciellt..bara sånt som rör mig i min vardag. Jag började på Blogger 2006, jag har även varit på andra ställen men återvänder alltid hit. Gillar att fotografera men allra mest gillar jag att leka med fotoshop och redigera och skapa med bilder. Jag jobbar som kyrkogårdsassistent på en förvaltning, ett jobb som jag stormtrivs med.
http://babbijonsson.blogspot.se/


Linda
Virrig och lite glömsk kvinna i mina bästa år som bor lite på landet. Gift med Janne och mamma till våra barn; Elin, nyliven femtonåring, Oscar 11 år, Tilda snart 9 år och så lille Oliver som snabbt springer mot två år. Jag tycker om att fotografera och skriva och det får jag utlopp för här i bloggen! :-) Jag tycker också om att scrappa, baka och promenera (man tänker så bra då) Bloggen är min lilla vrå där jag skriver om (nästan) vad jag vill...om vad som händer i mitt liv, min vardag...ibland lite allvar och ibland mindre av den varan...precis som livet är.
http://enlitenvra.blogspot.se/

Ruta ett
Utbränd lärarsjäl, som älskar att skapa med händerna.
http://tillbakatillrutaettigen.blogspot.se/

Schousnigel
Velkommen til min blogg, hvor jeg vil dele noget af mit liv og mine tanker og ideer om mange forskellige ting og emner, med jer. Skriv gerne en kommentar eller link jer på, så jeg kan se hvem som hilser på hos mig. Tak for besøget :D
http://www.schousnigel.se/

Millas hälsoblogg
Välkommen till min blogg. Här kommer du att få läsa om hälsa,träning, miljö, upplevelser, natur och förhoppningsvis få inspiration till att prova något nytt recept eller något annat roligt.
http://www.blogger.com/profile/06870109457764911872

Mina andra bloggar jag följer finns till höger i min blogglista
lite längre ner på min blogg


4 kommentarer:

 1. Tack så mycket Mats. Jeg er beæret, og håber du synes om min blogg :D

  Har du set klejne-recepten?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för ´reklamen´om min blogg :-) tack, tack.
  Nädu, ingen snö här inte. Bilderna togs igår, gräsmattorna ÄR så här gröna och granna.
  Dagen innan julafton kom det en rejäl snöstorm med mycket snö som lade sig, men nu har allt regnat bort :(...vi brukar dock få en sväng med riktig kyla och mycket snö senare i januari eller ngn gång i februari. Ser jag fram mot.
  Ha en härlig fredagskväll!

  Linda

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få läsa om min blogg här!
  Välkommen in!

  SvaraRadera
 4. Såg förresten att du arbetade på skola precis som jag..vad gör du då?
  Nyfiken jag är va? haha

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.