söndag 28 juli 2013

Jag blev kallad för ett elakt litet troll i dag ! och blev utslängd ifrån facebookgruppen Övergivna platser.


Det måste varit värmen , men i dag blev jag utslängd från facebook gruppen
"Övergivna platser"  av en Admin  på sidan ,
Jag blev medlem denna intressanta grupp i går där medlemmar lägger upp bilder på övergivna hus, byggnader mm väldigt intressant sida,
Tänkte att min historia och bilder av Ödetorpet som jag skrev och fotograferade skulle vara intressant, Historien om Ödetorpet
Och det var det! hela dagen smattrade det av kommentarer och gillande över 100 st på några timmar, med massa frågor , medlemmarna berättade om  andra upplevelser dom hade varit med om , jätte kul . tills någon  dök upp och kommenterade  elakt. jag frågade vad han menade ,

Då började jag få medelande på facebook av en av admin  om att inte "länka" och tog hem skeden jag hittade och att jag ska ta bort mitt inlägg ??


Admin
Varför försöker du framstå som korkad?????

Jag känner igen dig från en annan tråd. Har du varit med länge?

Jag försöker förstå dig. Kan du förklara varför du beteer dig som du gör?
Matts
Jag svarar att det måste vara värmen eller så ligger det en förbannelse över silverskeden

Admin

Jasså? Värmen? Nä jag tror det finns andra orsaker! Jag har inte uteslutit dig. Men har god lust om du vill veta!!
Jag har studerat dig och du kan saker med datorn som jag inte har en aning om. Du tror du har lurat mig men jag vet vad du sysslar med ditt lilla troll!!
Du var inte utesluten ur gruppen förrut. Varför trodde du det? Men nu är du det. Du får väl ta dig en funderare på om du ska vara med i gruppen i framtiden. Personligen kommer jag inte att lägga till dig igen men det kan ju finnas admins som inte vet att du bara jiddrar.vet säkert att man måste vara lite observant mot troll och prococerare eftersom du själv är så aktiv i cybervärlden. Adjö lilla troll och ha det bra
Matts
Det var ett uppskattat inlägg i alla fall, Hoppas jag får läsa och dela fler, skriver en blog också men det är allt, är inget troll och så liten är jag inte heller (över 100kg) Du får göra hur du vill , gillade er sida och intresset för Övergivna platser
Ja det hela slutade att jag blev utslängd men jag är väldigt glad över den stora responsen över mitt inlägg innan det hände .Så tack alla medlemmar i gruppen Övergivna platser.

måndagen den 29:e juli 2013


Nu kom regnet

Och stormen på facebook gruppen Övergivna Platser är över, Det vart en sådan reaktion när folk på gruppen  började stötta mig, jag vart anklagad av facebook en av  gruppens admin "att  vara en lurendrejare, ett jiddrande troll som spelar dum,"

 Ja en allmän dålig ton från en som ska hålla ordning på gruppen, och jag berättade öppet vad som sades, det var inte populärt !
Nu blev det en sådan stark reaktion på gruppens medlemmar. så jag vart kontaktad av admn och efter att han lugnat ner sig och vi pratat så fick jag bli medlem igen för att stoppa den våg av avhopp och arga röster från många  medlemmar .

Tack alla ni, var inte tysta när någon säger något elakt. tig inte still. Vi måste försöka vara lite vänligare där bakom våra datorer.

Nu ska vi ut och undersöka flera Övergivna Platser i ord och bild trevlig sommar




Mitt inlägg på gruppen efter att jag fick komma tillbaka
Hej det här är det så kallade "trollet" Matts jansson som skrev om ödetorpet men som sedan blev avstängd av admin, Det vart något missförstånd och vi har rett ut det nu ,
Kul att få vara med igen tycker att denna grupp har massor av intressanta inlägg.
och kommer dela med mig av mina, ser att mitt ödetorp är borta ur listan.
Tack för era kommentarer ,det är inte så kul att bli anklagad för att luras mm. jag blev faktiskt ledsen när jag inte förstod varför admin var så arg, men nu är det löst, ska inte länka till facebook utan markera namnet så det blir blått .och silverskeden ska lämnas tillbaka. Skönt att vara tillbaka

9 kommentarer:

 1. Va faan???? :D
  Verkar som om någon annan fött värmeslag om jag säger så... (Eller fått en förbannelse över sig av någon silversked eller så... ;) )

  SvaraRadera
 2. Fy fan! :( Du har troligtvis råkat ut för en som är psykiskt dålig! Jättesynd! Jag tänker gå ur den FB-gruppen nu!!!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 3. Länkade detta på gruppen och bad ADMIN SS att få stå till svars.

  Sluta med att även jag fick kicken ur gruppen, tror någon blöjadmin inte vågar visa sitt face, men vågar han det får han gärna komma till örebro och träffa mig öga mot öga tand för tand och förklara sig!

  SvaraRadera
 4. Såg länken men den försvann med blixtens hastighet. Verkar ju sjukt detta!!

  SvaraRadera
 5. Allvarligt talat, vad håller de på med?
  Intressant att notera är väl också att de aktiva adminerna i gruppen är de som bidrar med de söndermodifierade bilderna som nu på lång sikt har spårat gruppen från sitt originella mål.

  SvaraRadera
 6. Jag har också lagt märke till att vissa admins har en rätt så otrevlig ton, tur de är väldigt få. Vad jag funderat över och kommit att irritera mig mer och mer över är alla de bilder som får hallelujarop efter hallelujarop, hundratals gillande och så är bilden photoshoppad. Ja, sanningen är att somliga photoshoppar så gott som varenda bild de lägger till. Jag har fotograferat länge. Jag kan mitt ps cs. Skillnaden är att dessa bilder, de jag manipulerat på ett eller annat sätt, de hamnar på fotosidor. Inte på sidor som har som mål att visa öde platser. Sidan sägs inte heller vara tänkt som ett diskussionsforum men när så gott som varendaste manipulerade ps-bild dyker upp så blir det en harang av diverse glada tillrop. Kan ju vara bra tycker säkert vissa. Men varför får man då inte diskutera andra saker, ex vad som är öde, hur vi förhåller oss till de platser vi besöker etc. Tack för mig.

  SvaraRadera
 7. Jag är glad att jag inte har Facebook där finns det många knepiga personer.

  SvaraRadera
 8. Samma här. Lämnade också gruppen. Verkar ha blivit lite otrevligt där. // Ingvar

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.