söndag 17 november 2013

-Ska ni flytta ?

Grannen frågar om vi ska flytta , jag är i uteförådet  och drar fram kartonger med säckkärran,

-Nej  det är bara Julen som ska bäras upp .svarar jag.

Våra 22  kartonger och några påsar ska bäras upp.

 
 Pust och stön jag börjar bli för gammal för det här... nej förresten jag blir som ett barn när jag väl börjar öppna dessa magiska kartonger.

 
 Generationer av gamla jular gömmer sig i  mina kartonger, förväntan och tindrade barnaögon har förtrollat dessa glittrande skatter. Ängla spelet klingar när min sista kartong kommer på plats i lägenhetens extra toalett, där får dom stå  tills det är dags att pynta.

4 kommentarer:


 1. Carlsson


  Då har vi burit in alla ca 20-25 kartonger med julsaker Tur jag har Matts för efter 6 svängar upp och ned för trappan med kartonger så sa ryggen ifrån . Hade ju kunnat vänta och burit några åt gången så hade jag kunnat hjälpa till mera Men nu är de uppe i lägenheten så nu börjar jobbet med ordentlig check så allt fungerar innan det ska upp . 37 dagar till jul

  SvaraRadera
 2. ja det är dags att ta en titt i jullådorna nu.. har inte 22 kartonger - men ganska mycket i alla fall...

  SvaraRadera
 3. 22 kartonger!! Wow, där ligger jag i lä :) Älskar julen och tycker det är viktigt med minnen och traditioner (som det ju finns gott om i juletid), att de förs vidare. Jag har minnen till allt pynt, mysigt med minnen och mysigt med julen!!

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.