söndag 10 augusti 2014

På väg till IngbofestivalenÄntligen fick jag arselet ur vagnen och besökte den årliga musik festen i dagarna två, Ingbofestivalen i Tärnsjö.
På väg med min cykel  ! bara att följa val affischerna .
En liten festival men så full av energi och bra musik . Med tre scener på området och ett DJ tält, så kändes det inte alls så litet.

TrallPunk Rockn Roll, Electropop, folkrock,Hårdrock, Dansdisco, Visa, Det finns allt på festivalen

 Detta var den 11e Ingbofestivalen i ordningen , och jag hade skitkul, passade inte ett band i smaken så var det bara att gå till nästa scen, där ca 30 band spelade till sena natten under två varma sensommar kvällar. och bara trevligt festival folk.
Isterbandet s Ruskprickarna Lasse storm och Mikael Hermansson 
Foto: Karin Berglund

Det fanns bra mat på området och  kolgrillarna doftade ljuvligt, det fanns tillochmed   pannkakor med grädde och sylt om man ville. och det ville jag.
Ingbofestivalen drivs helt av eldsjälar och lokala ideella krafter  som bevisar att allt är möjligt bara man jobbar tillsammans . Beundran till er.

Ett band som ruskade om mig totalt (om man inte räknar med Isterbandet som alltid ruskar om med Ruskprickarna Lasse storm och Mikael Hermansson ) det var Falubandet Me the Tiger   Så mycket kraft och energi var det länge sedan jag kände från scenen,och med egna låtar levererade dom i går kväll. tro mej dom kommer snart bli stora . lyssna på Me the Tiger !

Ingbofestivalen drivs helt av eldsjälar och lokala ideella krafter  som bevisar att allt är möjligt bara man jobbar tillsammans . Beundran.
Me The Tiger Singeln är en av låtarna som kommer finnas med på Me the tigers album som släpps i höst.Mycket bra låt.
 Gabriella Åström, Tobias Andersson and Jonas Martinsson 


Tärnsjö
Nora socken, Heby kommun, Uppsala län.
Fri camping, DJ, god mat och mingel. Artister som Anders F Rönnblom, SIR REG, Johan Johansson, Per Granberg, Generalerna Me the Tiger mm

2 kommentarer:

 1. Sååå kul att du kom!
  Lite tråkigare att jag var tröttare än en sengångare, och inte orkade stanna kvar.
  Hade gärna lyssnat på fler bra artister, och umgåtts med folk också! Nu var jag mest som ett fotograferande murmeldjur... :D

  SvaraRadera
 2. Har nog aldrig varit på en festival så :)

  Hoppas jag har förtydligat på min blog vad jag menade :) annars får du skrika igen :)

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.