lördag 25 april 2015

Help

Nu är det betydligt lättare att blogga, jag har fått Internet tillbaka igen,, vi bytte leverantör Bredband 2 suger hårt! och ingen hjälp eller support gav dom oss, vi fick under 1 års tid ständiga avbrott, 4-5 gånger dagligen så måste vi starta om routern , av med strömmen till lådan och på igen.
Hur svårt ska det vara att någon människa kommer och tittar på själva installationen!
Det var så illa att vi hade en lista på vems tur det var nästa gång att gå och dra ut sladden.
Jag har gått över till en internetradio som kräver internettuppkoppling, den har stått tyst länge.
Men nu funkar det igen, Tack Tyfon för hjälpen. Nya router och en väggfast Internet telefon som vi kan ringa på genom bredbandet.
Så vi fick då plötsligt svart ruta i torsdag. 
I samma veva fick Tierpsbyggen för sig att vi ska börja med Boxer istället för vanlig tv….vi fick ett paket på posten och en installations beskrivning som fick oss att börja tvivla på våran kompetens.
Hur ska då alla äldre i husen få detta att fungera?
Men det var inte bara vårat fel ,Det var tydligen något som inte fungerade nere på ställverket .Servis bilen var här utanför i 3 timmar kl 9 på kvällen.

Där satt vi nu utan radio, telefon, bredband eller tv,,, Det var bara vinylspelaren som fungerade ,som på det glada 60 talet . Jag spelade Help med Beatles

2 kommentarer:

  1. haha förlåt att jag skrattar men på något vis blir jag inte förvånad att det ärjust du som råkar ut för detta :) Bra musik val :)

    SvaraRadera
  2. Jo men du har ju länken till höger högst upp Veckans bloggare o så trycker du på namnet under

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.