fredag 30 oktober 2015

Helt fantastiskt

Jag var på biblioteket i dag och lånade en bok som dom sökte upp till mig , den fanns tidigare i Härnösands stadsbibliotek, senare hamnade boken på  Sveriges depåbibliotek och lånecentral i Umeå
Där skickades den till Tierps bibliotek och jag hämtade ut den för en kostnad på 10 kr.(Tack Fia för bilfärden till och från Månkarbo)
Senast utlånad  2001 står det bak på kortet.
Och visst är biblioteken fantastiska. Nu ska en stackars halvblind dyslektiker försöka ta sig igenom detta spännande äventyr med upplevelser genom heta zoner.


 
Eva Dickson En Eva i Sahara  En av Sveriges stora Äventyrare. Skriver här om sin bilresa genom Afrika 1933 Eva Dickson, var en svensk äventyrare, rallyförare och författare. Hon var den första kvinna som korsade Sahara med bil. Hon var Sveriges första kvinnliga rallyförare (1925) och den tredje kvinnan i Sverige som tog certifikat som pilot (1923).Läs om henne här i min blogg Eva Dickson

2 kommentarer:

  1. Så spännande! Bra att du utmanar dig själv också tycker jag! Jag kan tänka mig att man drar sig för att både läsa och skriva om bokstäverna vill hoppa groda, men du gör ju både och du.
    Toppenbra!

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.