söndag 2 juli 2017

Dygnsrytmen

Kära blogg i dag vaknade jag före alla andra IGEN!! Det är bara att gå upp, har man i nästan 30 år vaknat av en väckarklocka så sitter kl 6 i kroppen, försöker att somna om på helgen men det är svårt.

På semestern går det lite bättre, då fattar kroppen dygnsrytmen, och att det är något på gång och då vänder jag lätt på dygnet också. Men i alla fall så är det ingen fara, det är riktigt skönt att gå upp ensam. Jag smyger upp och stänger sovrumsdörren om mina kära Nette och hunden Som sover så sött.
 Katterna får jag väcka så jag kan sitta i soffan. Sätter på en kanna kaffe och väljer ut en LP skiva som jag spelar. Lite musik rensar bort drömmarna.
 Jag har ingen tidning men Internet duger bra, jag brukar kollar upp http://www.aftonbladet.se/Tyvärr lika mycket reklam som nyheter.
http://abcnews.go.com/ bara lite reklam och https://www.svt.se/nyheter/ som är helt reklamfri sida, det är skönt.

Nyheter från Sibirien är en riktigt bra sida http://siberiantimes.com/home/ 
Väldigt intressant, här kan man läsa idag om bland annat Världens äldsta Idol staty hittad i Sibiriens tundra, utmejslad av bävertänder och 3 gånger äldre än pyramiderna .

Eller läs om stunden då den klonade Siberian husky valpen möter sin mamma. Klonad ifrån bitar utav mammans örat i ett laboratorium i Sydkorea och flögs tillbaka till ryska tundran förra veckan där dom får träffas


http://siberiantimes.com/other/others/news/barking-mad-or-the-way-to-the-future-as-cloned-laika-dogs-come-home-to-yakutia/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.