onsdag 31 mars 2010

Pepsi reklam och rikstads valSkrev av mig i ett långt inlägg som dessvärre försvan in i den digitala eterns svarta hål !!!
Och jag tänker inte skriva om det.Nu kanske det sitter någon i en annan dimension och läser vad som nyss försvann från min skärm ???vem vet Passar på att säga hej!till er om ni kan se mina inlägg som försvinner.
Läskigt om man skulle få svar .det skulle få facebook att bli riktigt intressant, mina vänner i på andra sidan hålet !

Ibland blir man frustrerad av att datorn tar så mycket av ens tid,det är en då ett val man gör,ibland behöver jag att någon annan väljer åt mig...känner att jag inte gör rätta val, Äsh jag sitter ett tag till...städa kan jag skita i...en tårta till kaffet..festen kan jag vara utan...borde gå och lägga mej! ska bara...

Och nu ska man iväg och välja i rikstads valet

Är jag verkligen rätt man för det, är inte insatt vet inte vad dom står för nu förtiden inom dom olika partierna, röstar jag som mina föräldrar av gammal tradition på samma parti som dom eller går jag på snyggaste ansiktet på partiledarna, ?
Blir avgörandet vem jag röstar på verkligen grundat på mina värderingar eller på vilken som var snabbast i replikerna vid val debatten i rapport på tv ?

-Jag är rädd, det kommer bara bli fel...

-Nej då ta om det från början, Det var en gång en liten...liten...

-Gybbe !

1 kommentar:

 1. He, he....
  Lugn du Matts !
  Än är det inte dags att välja, så du hinner ju uppdatera dina kunskaper.
  Någonstans i det svarta hålet finns säkert det du skrev kvar, men frågan är ju var ?
  Kanske det ploppar fram rätt vad det är.
  Det vore ju rätt häftigt !

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.