lördag 25 september 2010

Kylie Minogue tid. vilken är din favorit låt ?

 Kylie Minogue
Under 90-talet gjorde Kylie Minogue fyra egna album, men den låt som fastnade hos de flesta var den dramatiska duetten "Where the Wild Roses Grow, som hon gjorde tillsammans med Nick Cave.

Kylie Ann Minogue FASION
Tänk vad man får lust att dansa när en LP skiva snurrar på stereon av  Kylie M...


Kylie Minogue

Kylie Minogue
Kylie Minogue - Aphrodite Kylie MinogueKylie Minogue har gjort sig känd hos den breda publiken med sina smittande poplåtar, sin extravaganta klädsel och på senare tid med parfym och som vaxdocka hos Madame Tussaud´s! Hon kan numera tituleras Lady Kylie, då hon blivit adlad och tilldelats orden av Englands drottning Elizabeth.

2001 kom singeln "Can’t Get You Out Of My Mind", som blev en av det årets absolut största hits och ett tydligt bevis på Minogues styrka som popartist.


De följande åren producerade hon singlar, skivor och videos (Stakka Bo regisserade en av dem) och gav sig ut på turné. Hon besökte Hovet 2002, men har sedan dess inte varit tillbaka i Sverige.Kylie Minogue är inte bara en av världens mest framgångsrika popsångerskor utan även en riktig popikon. Hennes långa karriär började som skådespelare i TV-serier "down under", och hon fick sitt musikaliska genombrott på 80-talet med låten "I Should Be So Lucky


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.