tisdag 22 januari 2013

Sportens dåliga förebilder får mig att må illa

Nu får det räcka jag skäms Är det inte doping överallt så slåss dom både i publiken som på planen! Är detta förebilderna till våra ungdomar!

Jag är glad att min dotter inte intresserade sig i sportens aggressiva värld
Skrikande föräldrar vid knatte träningarna fick mig att öppna ögonen till detta med dåliga förebilder,

Doping skandaler som visar att det är inte okej att förlora, var har hänt med den gamla sportandan Huvudsaken är inte att vinna utan att kämpa väl” betyder inget i dag, FUSKA så mycket du kan och stämpla den jäveln, VI VILL SE BLOD
 
Ska detta bli sammlar bilder till barn
 
Nu senast Skellefteås Martin Lundberg och HV71:s Marcus Nilson slogs vilt under lördagens match. Vi lär våra unga våld och slagsmål är ok på planen, Slagsmålet mellan Martin Lundberg och Marcus Nilsson anmäldes till polisen. Bara timmar senare är ärendet nerlagd. – Vi anser att gärningen ej är ett brott, säger Joakim Oja befäl vid polisen Det var ju bara en Ishockeymatch!


Ska verkligen barn se detta”medan vi samtidigt förbjuder våldsamma dataspel i nästa sekund Sitt inte och sega flera timmar vid datorn ut och slåss på isen med dig !


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/skelleftea/article16112570.ab

1 kommentar:

  1. Alltså kan inte annat än hålla med. Vi skall skydda våra barn mot allt men slänger gärna ut på en is där risk för slagsmål finns.

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.