lördag 15 maj 2010

Mitt loppis fynd "TV PIRATERNA"

ANROP ! har Tappat bort Epostadressen till dig som ville ha NYCKELN till det hemliga språket skriv ner det igen så skickar jag den
TV-piraterna

Kommer någon fortfarande ihåg jullovsmorgons tv program TV PIRATERNA ? Detta var under TV-monopolets tid, och seriens idé var att TV-piraterna otillåtet bröt sig in i SVT:s sändningar med sitt program.
1983-1984. Medverkade gjorde bl.a. Anne-Lie Rydé, Ted Åström, Jonna Liljendahl,Programmet innehöll bland annat en bokstavs- och rebustävling som var tänkt att ses med speciella 3D-glasögon . och en tecknad figur som hette Tummen och en robot vid namn Flimmer. I dag på en loppis hittade jag Tv piraternas HEMLIGA PÅSE som såldes i anslutning till tv serien, sedan satt man som klistrad och kolla på tvn hela julen.

Tv piraterna var alltid jagade av MMM
För att stävja ofoget hade SVT kopplat in MMM - Myndigheter Mot Massmediamissbruk, som ständigt jagade TV-piraternas mobila TV-studio från plats till plats.

I denna påse fanns klistermärke ,hemligt skrift ,3D bilder och glas ögon mm. den blev förlänge sedan bortslängd ,,, men nu har jag den igen .
LYSSNA TILL TV PIRATERNA4 kommentarer:

 1. Så synd att du inte kan titta på dem med dina fina glasögon bara !
  Visst minns jag det programmet !

  SvaraRadera
 2. Roligt minne. Kul att spara :-)

  SvaraRadera
 3. Hahaha... skit fräckt ju :)

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.