onsdag 14 juli 2010

Mats Alm går fri


Domen mot Mats Alm På onsdagen konstaterade Tingsrätten att åklagaren inte lyckats bevisa hur Linda Chen har dött och därför kan Mats Alm inte dömas för att ha dödat henne.
– Detta är en dom som är rättsligt klar ! men som nog är helt obegriplig för allmänheten,


Tingsrätten konstaterar nämligen också att det är Mats Alm som flyttat sin sambos döda kropp till fyndplatsen och försökt att bränna upp kroppen och att han ljugit om hennes försvinnande.Det råder enligt mig inga tvivel om att Mats story (kidnappad och hypnotiserad av kineser) är sann. Han bjöds på kalla räkor i bagageluckan vilket styrker historien eftersom kineser äter mycket räkor.DAAAA !Påminner om styckmord fallet under 80 talet vi hade , Dom båda obducenterna som styckade den mördade flickan , som nu försöker få miljon belopp i skadestånd !

Styckmordet på Catrine Da Costa
Som många säkert kommer ihåg mördades och styckades 1984 en prostituerad kvinna vid namn Catrine Da Costa.

Mordet följdes av en mediastorm mot två misstänkta kallade obducenten och allmänläkaren.
När dessa frikändes var det nära en revolt i Sverige Dessa två var ju så uppenbart skyldiga!!! Så skyldiga att hovrätten blev tvungen att i den frikännande domen skriva in att de faktiskt överbevisats om att de styckat kvinnan men kunde inte dömmas för detta då det var preskriberat.
Domen var ju frikännande! Det går ej att överklaga en frikännande dom!

Är livrädd att bli styckmördad , kan man inte fastställa dödsorsaken då kan ingen fällas för mord.stycka bränna verkar gå bra !

Mats Alm är sedan den 7 juli på fri fot. Han släpptes ur häktet efter att förhandlingarna i Falu tingsrätt avslutades i förra veckan

................................................................................

Sänder en tanke till flickan Linda Chen, och hennes anhöriga för deras sorg och förlust.

2 kommentarer:

  1. Lien korrigering. Tingsrätten skrev i domskälen att läkarna styckat Catrine da Costa i närvaro av allmänläkarens dotter. Läkarna försökte överklaga men det gick inte då domen var friande. Den viktigaste bevisningen som rätten lutar sig på är den ena läkarens fru som hävdade att hennes dotter när hon var mellan 13-17 månader träffat da Costa. Detta ska dottern berättat om för sin mamma ett år efter mordet lite drygt. Allt enligt läkarens fru. Domen föll 1988. Fyra år efter mordet på da Costa.

    SvaraRadera
  2. MATS har fullt upp med att kolla datan - om allt som skrivs om HAN- otroligt om han inte BRYTER IHOP !!!

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.