måndag 20 september 2010

Dagen Efter Valet

Jaha ! nu har arga unga män sagt sitt enligt SIFO och röstat fram Sverige Demokraterna,
Hoppas nu Dom andra partierna kan samarbeta nu ,,, jag är så himla trött och besviken på detta val
Det vart ju bara skit !
Är det det här vi Svenskar vill.
Det var ju bättre innan valet känns det som, Nu kom det in några Clowner  i riksdagen, som vi ska betala lön för .Cirkusen är i full gång, Stoppa Clownerna

9 kommentarer:

 1. Hej Känner mig trött på det här med bloggen funderar på att lägga av. Läs gärna mitt inlägg på min blog och kommentera.

  SvaraRadera
 2. Visst är det ett gäng pajaser... - Det är min uppfattning också, men ändå har ju uppenbarligen en hel del av vår befolkning visat att de gillar clowneri.
  Nu är det bara att gilla läget, för att deppa hjälper ju faktiskt inte. ( Men visst blir det bra blogginlägg när man har något att gnälla på. ;) )

  SvaraRadera
 3. Att dem är clowner med för mkt fritid är inget att ens diskutera! Skäms över att bo i land med såna tomtar i vår riksdag! Vad kommer här näst kan man fråga sig!

  SvaraRadera
 4. Matts gillade dina namnförslag speciellt gungstolen He He !! Kan du komma på fler? Kanske Vidvinkeln eller Silverskeden. Jag är ju radioamatör så kanske Radioten. Kom med mera förslag om du har du är ju en klok man.

  SvaraRadera
 5. Matts nej jag har haft min anropssignal och då kommer det bara in radioamatörer. så något annat Vad tycker du om " Tankar från min gungstol" Tankar från en gungstol" eller bara Gungstolen?? Hitta gärna på och kom med förslag !!!

  SvaraRadera
 6. GRATTIS Matts !!! Ditt förslag vann " Fritt Fall" En hisnande upplevelse i ord och bild. TACK TACK TACK !!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Nu har jag bytt namn och adress till bloggen. Du ser den nya i kommentaren.

  http://gungstolen.wordpress.com/

  SvaraRadera
 8. Ja, det för sorgligt!

  Sv: Tack! Jag har tittat på en sån ritplatta faktiskt, men det har inte blivit av att köpa en än. Det finns så mycket man vill ha ju.. En Mac, ett makroobjektiv, en ritplatta, hmm, jag får nog vänta på storvinsten.;)

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.