lördag 23 april 2016

Min tvål från Harrods

Harrods Knightsbridge Soap and dish
 

Varför inte en touch av traditionell brittisk stil till ditt badrum med denna lyxiga tvål och tvålkopp uppsättning från Harrods, den ikoniska London varuhuset.Ett set från mitten av  1980-talet.
Den keramiska tvålkopp har Harrods nyans av grönt. En oval form, med 8 raka sidor

Dom två vita kokos och gurktvålarna  är i en oval form. Den har en riktigt vacker illustration av Harrods butik på toppen. Några fantastiska detaljer. Om du zoomar in på bilden kan du se shoppare promenera förbi fönstren i butiken på Brompton Road. Detta är inte bara en överföring som kommer att tvättas bort första gången du använder tvålen. Beskrivningen på baksidan av asken anger att bilden håller hela tills den är slut. Hur smart är inte det ?Tvålen är gjord av olja av kokos och gurkextrakt, parfymerad med utvalda örter och doftoljor. Jag måste säga att det luktar mycket trevligt.Jag hittade den  i sin originalkartong i grönt med Harrods logotypen i guld i övre högra hörnet .


Den har kostat 1984  3,95 Pund. sedan blev den nedsatt till 2,95 Pund. när inte det gick sattes den ner till 95 Pence då någon köpte den och gav bort i present. den hamnade ouppackat i Östervåla  där jag köpte den på en loppis för 20 kr. Ska bada i kväll med min tvål från Harrods.

2 kommentarer:

  1. Men gud, så kul! :)
    Jag har också en massa gamla tvålar, men ingen från Harrods. Vet inte om jag fick någon med mig hem från England överhuvudtaget?

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte om jag törs använda den ;;; den doftar gott

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.