Den perfekta Paj degen som du aldrig misslyckas med.
Jag fick detta recept av Lance i Virginia . Det kan inte gå fel! Du gör fem enkla pajskal som håller en evighet i frysen.. Bara att linda in i gladpack och ta fram en timme och tina innan du ska göra pajen.
Pajdeg till efterätter eller matpajer
Ingredienser
8 ½ dl mjöl
150 gram smör
1 matsked socker
2 tsk salt
1 matsked ättika
ett ägg
1 dl kallt vatten
.Använd en gaffel eller matberedare blanda de första fyra ingredienserna.
I en separat skål vispa resterande ingredienserna. , rör ner mjölblandningen och arbeta den till en fin jämn pajdeg, skär upp den i 5 delar och forma till små bollar.kyl i 15 minuter innan du andvänder eller (och det är detta som är så bra ) linda in dom i gladpack och frys dom i små lagom stora bollar .
Att ta fram när barnen kommer med blåbär i en mugg från skogen.
Jag fick detta recept av Lance i Virginia . Det kan inte gå fel! Du gör fem enkla pajskal som håller en evighet i frysen.. Bara att linda in i gladpack och ta fram en timme och tina innan du ska göra pajen.
Pajdeg till efterätter eller matpajer
Ingredienser
8 ½ dl mjöl
150 gram smör
1 matsked socker
2 tsk salt
1 matsked ättika
ett ägg
1 dl kallt vatten
.Använd en gaffel eller matberedare blanda de första fyra ingredienserna.
I en separat skål vispa resterande ingredienserna. , rör ner mjölblandningen och arbeta den till en fin jämn pajdeg, skär upp den i 5 delar och forma till små bollar.kyl i 15 minuter innan du andvänder eller (och det är detta som är så bra ) linda in dom i gladpack och frys dom i små lagom stora bollar .
Att ta fram när barnen kommer med blåbär i en mugg från skogen.
vad smart det kanske man skulle testa :)
SvaraRaderaJättesmart!!! Men jag, som alltid har så bråttom när jag gör något, skulle platta ut bollarna, till runda kakor istället. - Så de tinar snabbare. ;)
SvaraRadera