onsdag 15 februari 2017

Mina röda coola glasfiberskidor Silverglass Racer från Fischer.

Snart är det sportlov, snöfritt, varmt och jag hör vårfåglar på min promenad till jobbet.
Vill man ha snö får man leta.
Många pratar om att åka iväg på skidsemester, och dom har problem med sina gamla otrendiga skidjackor, deras hjälm i fel färg och övrig utrustning, det problemet slipper jag.
Det finns ett skidmode som gått mig förbi, färgtrender eller monokrom looken som det  ska det vara i år.(svart-vita nyanser) Nyheter ifrån den trendiga skidorten St. Moritz  i Schweiz visas på tv och i tidningar.
Människor lägger ner 1000 tals kronor på bara utrustning och kläder för sin skidresa !
Då räknar jag inte med själva resan som även den kostar, stuga, skidkort, mat, dryck och snygga kläder för din afterski look, Jag överdriver inte.

En vän var iväg och handlade nya jackor, byxor , handskar 0ch glasögon till familjens resa, ett par glasögon gick på 1,600 kr och dom är 4 i familjen, skidor och pjäxor skulle dom hyra där det skulle bli billigare.
5 dagar ska dom vara borta. Och jag önskar dom trevlig resa.

Jag försökte vinna en resa till en trendig skidort en gång. Man skulle vinna en vecka i Österrike för två, till ett värde av 1000 kr. Eller så kunde man vinna röda coola  glasfiberskidor Silverglass Racer från Fischer. Dom skulle göra mig kung i backen.
Allt man behövde göra vad att färglägga en bild ifrån Kalle Ankas almanacka, jag var övertygat att jag skulle vinna hela tävlingen och berättade för alla vad jag skulle få. Det var visst någon konstnär som satt i juryn.

Men inga brev kom och jag förstod då att mina röda glasfiberskidor gick till någon annan.eller gjorde dom ?
1972 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.