fredag 10 oktober 2014

Helt crazy

Välkommen står det på vår ytterdörr, det är alltid kul om det kommer gäster .

           VLÄKOMEN

Jag är en kille som gillar utmaningar och äventyr. Vid 48 års ålder förlorade jag jobbet/Försvaret lade ner Flygflottiljen i Uppsala och jag fick gå till arbetsförmedlingen för första gången (jag är 54 nu)
Denna så utskällda myndighet som Arbetsförmedlingen är ,såg mina svagheter och hjälpte mig..Arbetsförmedlingen stod för  Hjälpmedel i form av dator-stavnings och dyslexi läs program , och en utredningI  jag utföra en massa tester Dom tog sig an mig på ett föredömligt sätt, 


.Jag fick för första gången reda på varför jag har haft det så svårt med läsning och skift.  Det värsta jag visste var dessa bokstäver och dess hemliga kod! och vad gör jag sedan, jo jag bestämmer mig för att skriva en blogg varje dag och läsa andras bloggar också HELT CRAZY!

Jag är så van att få kommentarer på hur fel jag stavar eller tokigt jag skriver, det gör inget, Det var betydligt värre förr, när man var ung och osäker. Nu är jag inte rädd att fråga
och att göra bort mig .och nu har jag fått massa rättstavnings/läs program på datorn. Och lite jävlar anamma i skälen., så nu skriver jag varje dag. År av ordblindhet och lögner har gett mig ett otroligt behov av att få skriva och läsa.

Och vad jobbar jag nu? jo i en grundskola, det ställe jag en gång avskydde som pesten,
På min blogg så skriver jag om tankar och känslor . Små historier om mina resor och händelser i livet.

Jag har en flickvän sedan 28 år som vägrar att gifta sig. Och vi har en dotter som nästan bestämmer allt i vår familj! 

2 kommentarer:

  1. Hej där stavning är inte allt i livet det finns annat som är viktigare o jag tror du har det :)

    var med i en tävling o nu är jag i final gå in o rösta på mitt bidrag nr 2

    http://lifeofjohanna.se/2014/october/rosta-pa-din-favorit.html

    SvaraRadera
  2. Tack för din röst i tävlingen. Den kommer synas när tävlingen är avslutad! :) Sprid gärna tävlingen vidare och hjälp bidraget du röstade att vinna!

    SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.