måndag 8 juni 2015

Där ute väntar sommarlovet

Nu står hallen tyst och tom och väntar på alla spända barn som kommer i morgon. Sommarlovet väntar utanför dörrarna . Hopp ,spring och lek. Det är bara att följa skylten.
 Det pirrar till och med i mina ben. Man blir aldrig för gammal för lite sommarlov.

5 kommentarer:

 1. Åh vi får vänta till fredag vi... klockan 10 börjar det. Och jag har - såklart - tagit ledigt för att kunna vara med.

  SvaraRadera
 2. Åh, kommer ihåg hur härligt det var med sommaravslutningar och det långa lovet som var framför en!

  SvaraRadera
 3. Sommarloven de glömmer man aldrig :) Jag vill minnas att man sprang hem och bytte om ganska snabbt och ut o grejade, fiskade eller cyklade av lycka :) Mina hundbilder: Jo det gäller att dom står still. Mina hundar blir som lickksom magiska här nere vid kvällen... Men kamerans kapacitet och användningsområdet är a och o. Nu vet jag inte vad du har för kamera? Den här bilden är tagen med en Canon IXUS 115 HS (heter den) Jag köpte den veckan före på Tradera så det var bland de första bilderna jag tog... Jag har haft minst 4 st före... jag badade med en (o-bra) ramlade i från en båt. En körde jag över med traktorn (höll inte) låg ute hela vintern, tinade fram på våren :) Två har jag fått skräp i mellan i objektivet, för dyrt att lämna in... Jag tycker den är bra och tar mycket liten plats. Går att ställa om för mörker bla. Ryms alltid i fickan :) Så jag bär den i stort sett dygnet runt... Jag tror jag fick den för runt 400:- Den tar riktigt fina bilder. Jag vet inte hur mycket du kan om foto... Men ju mörkare det blir måste man ta på längre tid. Den här kameran kan man ställa in så att om man håller nere avtryckaren så knäpper den hela tiden också. Så alla bilder blir inte bra typ. Å därifrån väljer man ut bästa bilden. Dessutom är övning a och o. Man behöver inte säga heller att ju dyrare kamera man har så blir det bättre bilder. MEN man ska kunna sin kamera. Veta dennes begränsning. Ibland har man tur också. Jag har övat många år också. Dessutom gillar jag att ta motljusbilder. Igår kväll fick jag en fin serie hundbilder precis när solen skulle gå ned. Vi går ned på stranden på morgon och kväll... Nästan året om. Funderar du på något mer så berättar jag gärna. Skriv ett mail så får du veta. Har du sett något kort på hemsidan så tar jag fram data om bilden och förklarar mer.

  SvaraRadera
 4. Tänk vilken lycka som kommer att råda där när barnen sen springer ut! :)

  Sv: Det är tråkigt att det krånglar för dig, men jag måste tyvärr ha ett spamskydd.

  För att slippa skriva om texten, kan du kopiera den innan du skickar kommentaren.

  SvaraRadera
 5. ja sommarlov är härligt ett tag iallafall :)

  SvaraRadera

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.