torsdag 2 november 2017

ÅRETS JULKALENDER En blandning utav Stargate, Star wars och Narnia. Hurra vad bra !

Julkalendern 2017- ett spännande och juligt sci-fi-äventyr

En blandning utav Stargate, Star wars och Narnia
Jakten på tidskristallen, årets julkalender i SVT, är ett spännande och juligt sci-fi-äventyr.
I de vuxna rollerna ser vi bland andra Eva RydbergRikard Wolff och Kodjo Akolor.Björn Gustafson,Fredrik Granberg
När onda krafter planerar att stanna tiden dagen innan julafton visar det sig att tre barn är de enda som har förmågan att resa till universums mitt och stoppa detta. 
Jag läser på Svts hemsida :- Det här blir en annorlunda, äventyrlig, fruktansvärt spännande, rolig och lite sorglig julkalender. Jag älskar den här rollen, säger Eva Rydberg som spelar professor Styregaard i julkalendern.
Barnen Asrin, Lima och Max kommer in på den mytomspunna internatskolan Framtidsakademin, en skola för unga med unika egenskaper. De kan inte tro sina ögon när de upptäcker att de är utvalda, och att professor Styregaards matematikprogram egentligen är ett hemligt projekt som ska rädda världen. Men resor i universum är inte så lätt som professor Styregaard tror. Portalen de färdas i är komplex och det är extremt lätt att hamna fel. Barnen är världens sista hopp, och frågan är om de kommer att lyckas före julafton? För om tiden stannar blir det ingen julafton! Och det verkar inte så roligt att missa Julafton.
                                 
.Historien är fritt baserad på boktriologin Speglarnas hemlighet av Erika Vallin
Premiär i SVT1 och Barnkanalen fredag 1 december. Sändningstider: vardagar kl 7.15 och kl 18.45, helger kl 8.45 och kl 18.45.

https://www.svt.se/barnkanalen/julkalendrar-i-svt/

Kolla den coola trailer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Säg vad du tycker,Du får vara anonym och robotar är också välkomna.