Mikrovågsugnen började användas på allvar. Wokpannan blev trendig och asiatisk mat dök upp så smått.
Tonfisksallad baserad på ris, piffad med frysblandning av paprika, ärtor och majs, var vardagsmat, liksom rostbiff och potatissallad.
Cheesecake slog igenom som efterrätt och fredagsfint blev det med vitt vin och räkcocktail.
Nyårs meny 1980
Päron med mintchoklad After Eight. En klassisk dessert med konserverade päron som gratineras med mintchoklad som ex. After Eight. En god och enkel dessert Inlagda päron med After eight
Ost bricka
Varmrätt: Sjötunga Walewska
Dessert: Inlagda päron med After eight
Tolvslaget: Ostbricka
Vill du ha mera 80 tal
Kolla även in denna underbara 80tals blogg
miss80tal.blogspot.
Man blir ju hungrig när man läser hos dig :)
SvaraRaderajag med
SvaraRaderaÅh, tack så mycket för delning och positiva tillrop! Kul att läsa om maten. Många minnen väcks här också. Särskilt kring päronen med After Eight! :)
SvaraRadera